Familieopstellingen

Krijg je je patronen niet veranderd?

Loop je ergens tegenaan in het leven en lukt het je niet dit te veranderen?

Wil je onderzoeken waar dit vandaan komt?

Een familieopstelling biedt de mogelijkheid om in de diepte, vanuit het onderbewustzijn, patronen zichtbaar te maken zowel in jou zelf als in jouw systeem van herkomst.

Ben je er klaar voor de regie over jouw leven terug te nemen?

Een familieopstelling biedt inzicht en is zeer helend.

Ontdek ook de magie van opstellingen en ervaar dat het mogelijk is om patronen waar je in vastzit te veranderen!

Een familieopstelling

Kom je vaak dezelfde patronen tegen in jezelf en lukt het niet deze te doorbreken? Loop je vast in bepaalde vlakken van je leven? Een familieopstelling kan je een beter inzicht geven in je relaties, antwoord geven op vragen en jouw unieke thema transformeren voor alle betrokkenen.

Een familieopstelling is een krachtige methode om dieper inzicht te krijgen in jouw relaties, patronen, blokkades en talenten. Het brengt informatie aan het licht welke diep in ons onderbewuste ligt opgeslagen. De dieper gelegen emoties, motieven en onderlinge verhoudingen worden in kaart gebracht waarna er transformatie en heling kan plaatsvinden.

Op je eigen plek

Je kunt beter voelen wat van jou is en wat van een ander. Je staat stevig op jouw eigen plek in het leven.

In liefde verbonden

Veel mensen lukt het tijdens een opstelling hun vader of moeder die plek te geven in hun hart die zij verdienen. En soms is hier meer tijd voor nodig.

Helende emoties

Het ontvangen van een opstelling kan emotioneel zijn. Weet dat dit helende emoties zijn die gevoeld mogen worden.

Dankbare woorden van mijn klanten

Ariana, ik ben ongelofelijk dankbaar voor de enorme diepgaande transformatie. Je hebt zo duidelijk zichtbaar gemaakt hoe ik de verantwoordelijkheid van anderen droeg uit mijn systeem en daarmee mijzelf en de anderen zwakker heb gemaakt. Die helderheid is goud waard, ik hoef alleen maar voor mijzelf te zorgen en kan liefdevol aangeven wat ik nodig heb.

Jouw professionaliteit en onvoorwaardelijke liefde tijdens het proces voor mij heb ik als GROOTS ervaren. Diepe buiging.

Claudia Kooistra

Ariana, dankjewel voor je enorm mooie begeleiding. Je aanpak gaf mij direct zo’n enorm fijn vertrouwd en rustig gevoel. We hadden van te voren gekletst en ik had twee onderwerpen die ik wel wilde behandelen, maar ik kon niet kiezen. Je liet het open voor me en vroeg me of ik de visualisatie in kon gaan en zien wat er zou gebeuren.

Dat deden we. Jij begeleidde mij er zo goed en vrij doorheen, hetgeen je tussendoor suggereerde was zo geruststellend en liefdevol. Het gaf me inzicht, het vulde mijn hart en ik kon het in de visualisatie zelfs uitschreeuwen, samen met mijn kleine ik. Ik heb een stuk pijn geheeld, een stuk verdriet geaccepteerd op zielsniveau en enorm contact gemaakt met mijn innerlijke kind die ik sindsdien ook veel knuffel en met haar lach.

Kim de Vries

Als je een familieopstelling wil dan…

ben je heel welkom om contact met mij op te nemen! Ik ontmoet je graag. 

Je mag mij altijd bellen of appen op 06-19013233.

Stuur je liever een mail? Dit kan natuurlijk ook. Je kunt mij bereiken via ariana@praktijkdeverbinding.com

Op dit moment staan de volgende worskshops familieopstellingen gepland

Op dinsdag 12 juli organiseer ik samen met mijn collega Welmoed een workshop familieopstellingen. Deze avond start om 19:00 en duurt ongeveer tot 22:00. Ze worden gehouden bij Isis Sofia, Keizersteeg 3 in Dalfsen.

Gun jij jezelf ook jouw plek in het leven en in de wereld? Maak dan nu een afspraak voor een familieopstelling.